Tilbage i 1999 traf jeg en dyb beslutning – Jeg VILLE være lykkelig.

På det tidspunkt befandt jeg mig følelsesmæssigt i – hvad man vist roligt kan kalde – “et sort hul”. Lysten til at leve var væk, og jeg følte mig meget ensom, forkert, uværdig og uden nogen form for mål eller retning.
Alligevel lykkedes det min indre kamp gejst … eller måske var det min sjælsstemme …. at råbe op og overbevise alle dele af mig om, at det er muligt at blive lykkelig.

…. og så gik jagten på den lettest vej til lykke i gang.

 

Jeg fandt mennesker, som påstod at de havde nøglen til lykken

Så jeg tog uddannelser indenfor healing, clairvoyance, hypnose, EFT, kanalisering og meditation.

Jeg lavede yoga og spiste “det rigtige” mad.

Jeg kom i super løbeform og messede postive sætninger.

… og for hver ny ting som jeg kastede mig over, var jeg overbevist om, at NU havde jeg fundet vejen til lykken.

 

Men lykken var kort

… og bagefter sad jeg skuffet tilbage, for jeg følte mig altså bare ikke rigtig lykkelig, det var som om at der manglede noget.

Alt hvad jeg kastede mig over, var på mange måder godt, men kunne ikke alene skabe den dybe lykke, som jeg higede efter.

Så begyndte jeg at lytte til englenes blide visken, som via mit højere selv / min sjælstemme, fik mig til at forstå, at der findes ikke EN vej til lykke.

Det er umuligt at kopiere andre og få samme resultat, for vi er alle unikke og forskellige.

Vi kan lade os inspirere af andre, men den dybeste lykke finder du kun, hvis du virkelig mærke efter, hvad der er sandt for dig – og så stille og rolig begynder at leve efter det.

 

Hvordan kommer du i kontakt med din sandhed, og din unikke nøgle til lykke?

Du er unik, så måske er det noget helt andet, som virker for dig, men jeg har set mange få adgang til deres sandhed via:

Bed englene om hjælp
Daglig meditation
Alene tid
Skriv taknemmelighedsdagbog
Læg mærke til hvad der gør dig glad – og gør så mere af det
Giv slip på at deres findes EN metode

 
Det som har virket rigtig godt for mig – og mange andre

Ja, svaret kan nok ikke overraske dig …. men det som har virket rigtig godt er: At lade englene komme helt tæt på, så de kan overdøve urolige tanker og følelser, så du kan begynde at mærke, hvad der er DIN unikke vej til lykke.

Første skridt til det er blot, at sende englene en tanke og bed om deres hjælp til at inspirere dig til at liv med mere lykke.

… og hvis du synes, at det kan være svært at gøre selv, så har jeg skabt et online forløb med 14 moduler, hvor du stille og rolig, kan få englene tættere og tættere på, så du kan begynde at “høre”, hvad de siger. …… og du får også din helt egen personlige engleassistent.

Du kan læse mere lige her

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *