Personlig kanaliseret meditation

– En meditation lavet helt særligt til dig

 

Ønsker du at komme i kontakt med den, som du i virkeligheden er – din essens / din kerne / dit lys / din sjæl.

Når du har kontakt til din sande essens, vil du opleve langt mere indre glæde, energi og at alle udfordringer løser sig på nærmest magisk vis.

At leve i kontakt med din sjæl er som at leve i en konstant kærlig og tryg omfavnelse.

Hvad hindrer dig i at have kontakt med din sjæl?
Hvilke følelser, tanker eller begivenheder oplever du, begrænser dig?

Få en meditation – skabt specielt til DIG – lavet i samarbejde med de al-kærlige åndelige guider, som af hele deres hjerte ønsker at hjælpe dig med at fjerne det, som begrænser dig.

Meditationen er fyldt med healing, personlige beskeder og powerful transformerende energi, som bringer dit i kontakt med din sande essens – din sjæl.

Jeg, Sofie Rose, oplever det som en kæmpe gave, at kunne opleve din smukke sjæl og videreformidle de ord og den energi, som hjælper dig med at genetablere kontakten til din sjælsvisdom.

Er det tid til at genetablere kontakten til din sjæl?
En kontakt som vil medføre, så meget mere lethed og glæde i dit liv.

Alt det praktiske

Meditationen har en varighed á ca. 15 minutter og bliver tilsendt som lydfil pr. mail.
Meditationen bliver optaget specielt til dig.
Prisen er kr. 850

Du får en personlig kanaliseret meditation plus en lille intro med en beskrivelse af de spirituelle guider og engle, der er tilstede samt eventuelle beskeder.

(OBS. Når du har bestilt, modtagere du en mail, hvor du få at vide hvilke oplysninger, jeg skal bruge for at optage din meditation)

 OBS: Der er ca. 1 måneds ventetid

 bestil her

 

Hvad har andre har oplevet:

“Tusind tak søde Sofie Rose.
Jeg er helt bevæget over den meditation.
Fantastisk formidler du er, sikken stemme, så kærlig blid og meditativ.
Rigtig god for mig.
Fantastisk tiltag.
Jeg vil anbefale dig søde.
Knus
Lykka Teilmann”
………….

“Tusind tak søde dig. Jeg lavede meditationen for første gang i dag. Jeg har vel mediteret i 3 måneder nu regelmæssigt hver eneste dag. Men da jeg hørte den her var det bare så vidunderligt.
Mine øjne fik tårer inden under de lukkede øjenlåg. Den var skøn Sofie, tusind tak fordi du formidlede den videre til mig.
Masser af kærlige tanker
Christina”
…………………

“Kære Sofie!
Det er det smukkeste jeg nogensinde har hørt. Din stemmes blidhed og ro, alt det vidunderlige som føles i mit indre, det er så guddommeligt smukt. Tusinde tak for meditationen. Jeg har hørt den flere gange nu, og jeg oplever noget nyt i den hver gang. Jeg har måtte tygge oplevelsen igennem af nogle gange, for det var en fantastisk transformation jeg oplevede første gang. Jeg blev bare større og større og følte mig så roooooolig bagefter.

Jeg har meget lettere nu ved at finde ind i min ro, når jeg er kommet lidt på afveje i livets inferno af gøremål og stress. Jeg mærker en kæmpe glæde ved bare at være. Det er fantastisk!
Stor respekt,
Joy”
………………………..

“Kære Sofie
Det er meget fint det du har gjort :O) Et mega stor tak til dig :O)

Det var en meget rammende meditation, hvor jeg allerede kan mærke energierne arbejde i mig (hold da helt fest). Og det er præcis det, jeg skal arbejde videre med. Jeg er meget, meget glad for det store arbejde, som du har gjort for mig :O)

Mange varme tanker til dig
fra Anette Ibsen, Vanløse”
…………………………

“Kære Sofie Rose
Hold da op for en meditation den var så smuk og fuld af essens at jeg blev meget meget rørt over den og måtte  virkelig sunde mig efter den.

Den virker meget stærk på mig og bliver stadig rørt når jeg oplever den.Jeg er SÅ glad for min meditation  og  jeg mærker den er så givende .

I introen til meditationen giver du et rigtigt godt  foklarerigt billed på hvordan meditationen kan understøttes i hverdagen:))super.
Tak for meditationen Sofie Rose
kh channette”
………………………

“Kære Sofie Rose.
Tusind tak for meditationen. Den var 100 procent sand. Selvom jeg prøvede at holde tårnene tilbage, var mine øjne ret våde, da jeg lukkede øjnene op. Det mest underlige er, at man jo godt ved det hele i forvejen og jeg tror, det her er en rigtig god måde at få det erkendt på.

Jeg tænkte bagefter: Hvilken kærlig måde det dog kan beskrives på.

Min guide i blåt kom frem som en troldmand med stor blå hat! En trylle guide. Bare man kunne kalde på ham ved navn.
Hatten af for dig. Tak fordi du er så nærværende hele vejen igennem. Det giver mig en følelse af accept.
Kærlige tanker
Tanne”